Полтавський професійний ліцей сфери послуг

Дистанційне навчання

Педагогічна  рада ПОЛТАВСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЛІЦЕЮ СФЕРИ ПОСЛУГ від 31 серпня 2020 року (протокол №1) ухвалила рішення про використання Національної освітньої платформи «Всеосвіта» для організації дистанційного навчання  в закладі.

У 2021 році «Всеосвіта» отримала гриф Міністерства освіти і науки України «Схвалено для використання в освітньому процесі».

Відтепер електронні посібники «Конструктор тестів» та «Конструктор уроків» схвалено для використання у закладах освіти. Про це йдеться в офіційному листі від ІМЗО.

Корисні посилання для якісної організації дистанційного навчання

Всеукраїнська школа онлайн (https://lms.e-school.net.ua/) Всеукраїнська школа онлайн — це платформа для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів та методичної підтримки вчителів.

Learning passport (https://ukraine.learningpassport.unicef.org/) Освітня платформа для дітей, молоді, освітян та батьків, на якій розміщені  у вільному доступі корисний та якісний цифровий контент – онлайн-курси, відео, текстові та інтерактивні матеріали.

Дистанційна школа для учнів (https://bit.ly/3oD31He) Використання контенту «Дистанційної школи для учнів» полегшить та підвищить ефективність процесу організації дистанційного навчання учнів

Онлайн-ресурси для студентів профтехів (https://mon.gov.ua/ua/osvita/profesijno-tehnichna-osvita/onlajn-resursi-dlya-studentiv-proftehiv)

Освітній проєкт «На урок» (https://naurok.com.ua/) Створює необмежені можливості для обміну досвідом між освітянами.

Лист МОН №1/9-609 від 02.11.2020р.  “Щодо організації дистанційного навчання” 

Методичні рекомендації щодо організація дистанційного навчання у закладах освіти

Як організувати дистанційне навчання учнів – покрокова інструкція. ОСВІТОРІЯ  

Як технічно організувати дистанційне навчання – покрокова інструкція. СМАРТОСВІТА

Оцінювання в дистанційному навчанні 

Відеоінструкція щодо використання освітніх онлайн платформ

Вимоги до дистанційного уроку