Декада предметів швейного профілю

Для того, щоб підтримати зацікавленість здобувачів освіти до обраної професії, з 20.03. – 31.03. 2023р. в ПОЛТАВСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ ЛІЦЕЇ СФЕРИ ПОСЛУГ тривала декада предметів професійно-теоретичної підготовки швейного профілю.

Для розгляду і обговорення були представлені наступні теми: «В пошуках натхнення. Мода – плагіат у природи», «Стиль без вікових кордонів», «Модний глосарій: ДНК бренду, аутфіт і кампейн», «Мода в епоху діджиталізації», «100 образів з однієї хустки», «Джон Гальяно – сучасний король моди», «Принти», «Модульне проектування», «Мода і екологія. Що не так із нашим одягом?». Практичне спрямування мали: майстер-класи з виготовлення сумки-шоппера та декоративних квітів.

Особливу зацікавленість у майбутніх кравців та закрійників викликав фотоконкурс: «Я і хустка=неповторний образ», а онлайн-марафон: «На шляху професійної майстерності» дозволив визначити найкращих знавців швейної справи.

Проведені заходи сприяли всебічному розвитку учнів, поглибленню їх знань з професійної підготовки, а також визначили перспективу і можливість подальшого творчого зростання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *