Полтавський професійний ліцей сфери послуг

Тиждень Безпеки дорожнього руху

Життя – це найдорожчий скарб. Та інколи, коли майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним не всі розуміють, що ним треба дорожити і здоров’я берегти. Мить – і яскраві фарби радості можуть змінитися на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

Тому традиційно в ППЛСП двічі на рік проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі, адаптація молоді до транспортного середовища.

В рамках тижня (13-19.11.2023р.) відбулася тематична книжкова виставка «Твій друг – безпечний рух». Керівниками груп (з використанням відеопрезентацій та навчальних відео-матеріалів) були проведені тематичні бесіди: «Про особливості безпеки ДР в умовах воєнного стану», «Правила безпечної поведінки на залізниці», «Правила поведінки на вулицях і дорогах», «Надання домедичної допомоги постраждалим під час ДТП»; інформування: «Помітний значить живий!», «Увага телефон!», «Пристібни пасок безпеки».

По завершенню тижня всі здобувачі освіти вкотре усвідомили, що навчання правилам дорожнього руху – це життєва необхідність. Адже від цього залежить їх майбутнє!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *